Duke

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2008

Längtar till lördag...

Av Jessica Olsson - 14 augusti 2008 15:41

Längtar nu till lördag!

Då ska vi få plocka hem vår lilla DeVeritas Duke Dandelion!


Resan fram till att hitta rätt valp och inte minst rätt uppfödare har varit knepig! Men jag känner att vi har såå hittat rätt, och vi vet inte vad vi är mest nöjda med - valpen eller uppfödaren :) Allt känns så super och det här kommer att bli såå kul och såå bra!


På söndag sticker matte och vovve till Stora Segerstad (4 mil från Värnamo) och där ska vi plugga en hundutbildning. Matte och hund kommer alltså att sitta i skolbänken om dagarna framöver. Där nere finns också massa kossor och grisar som vi ska undersöka!

Det är ett naturbruksgymnasium med hund och lantbruksutbildning men de har också vuxenutbildningar och det är det jag ska gå. Företagande med hund, heter utbildningen, och den tar upp saker som etologi, hundbeteende, träning med mera. Jag ska också ha praktik 5 veckor, det blir nog på ett dagis här i Uppsala.


Miljöträning på hög nivå blir det dessutom nästa vecka då vi ska på lastbilsutställning! Husse Fredrik älskar lastbilar som Matte Jessica älskar hundar... Vi kommer att vara där hela helgen och träffa folk i massor, titta på lastbilar och lyssna på deras muller och tutor! Kan tro att vi kommer få en trött voffe efter denna helg :)


Planer med voffe är att gå massa kurser och utställningar (har ju tydligen fått fatt i en pärla har jag hört...) och ev nosa lite på tjänstehund/assistans men vi får se!


Slänger med några bilder på söt vovve och sambos passion :)

 
 
Frida

Frida

14 augusti 2008 19:05

Men vad roligt!!!! Duke är nog den förste valpen någonsin att ha en egen blogg innan han ens flyttat hem! Såååå sött!
Det känns verkligen super, Jessica! Tack för dina gulliga ord! Jag är så glad över att Duke flyttar till er. Det kommer bli KANON!
HAn ligger för tillfället och drar tunga stockar nedanför spisen. Det var MYCKET jobbigt att åka till veterinären... Besiktningen blev UA denna gång med. Bra va!?!
Snart ses vi... Nedräkningen har startat! :-)
Duke skickar blöta pussar till er båda...

Må så gott!

// Frida

http://www.deveritas.se

 
Karolina med syster Berit

Karolina med syster Berit

14 augusti 2008 19:14

Stort grattis till er fine Duke! Han är en riktig pärla må ni tro, otroligt fin och trevlig. Berit var och röjde med brorsan här om dagen och han är stor som en björn. Nå väl en liten björn i alla fall :-D Ska bli jätteskoj att följa hans blogg!
Ha det så gott och lycka till med utbildningen! /Karolina som var doula till Dukes kull och som äger Berit

http://www.kynologia.bloggagratis.se

 
Jennifer

Jennifer

14 augusti 2008 21:23

Lycka till med er lilla kille! Han är helt underbar, har haft äran att få gosa med honom i valplådan. Hoppas vi ses på lägret.

Kram Jennifer & Devarox Angel

http://www.pannkakstarta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Dino

14 augusti 2008 23:22

Jätte kul att du Duke kommer till Uppsala, kanske vi kan träffas. Jag bor i Storvreta och min matte jobbar i Uppsala. Det är bara att höra av sig.... I morgon kommer vi att ses hemma hos urmatte Frida då ska vi röja järnet hihi.// Di Nozo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Skapa flashcards