Duke

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2008

Tiden går

Av Jessica Olsson - 10 oktober 2008 19:07

På söndag fyller lillen 4 månader! Han väger numera runt 17 kg så undan går det...


Vi har gjort massor, som vanligt... ;)


Förra veckan hade vi fått rullstolar till skolan. De ska vi ha att träna med. En sköt på mig i stolen och Duke fick gå bredvid. Knepigt att hålla koll på hund och koppel så inga tassar blev överkörda eller liknande... :)


Den här veckan har vi tränat mycket apportering. Å vart han ska lägga det han apporterar. Vi tränar in "hakan mot handen" nu. Så fort han lägger sin haka i min handflata så klickar jag. Så jag kan säga "handen" sen å han ska kunna lägga sakerna där. En bra grej tycker jag.

Han har fått plocka upp pennor som ligger på golvet. Gick klockrent! Har oxå plockat ur tvättmaskinen och det gick ju så bra det med ;)


Det har oxå varit kiwi- päron- och champinjonpremiär i veckan. Allt åts upp med god aptit... Har hittills inte hittat ngt han tycker är äckligt.


I onsdags var alla 12 ekipage in till Värnamo för stadsprommis och fika! Vi skulle öva på att hantera hundar när man ska transportera sig. Vi åkte i två stycken minibussar. Sen skulle vi öva på att gå inne i stan. Allt gick bra för alla. En förbipasserande bil stannade och tog kort på oss ;)

Vi fikade sedan på ett mysigt fik och jag vågar nog lova att det är första gången nånsin jag suttit på en uteservering och fikat i oktober :) Duke var supertrött efter promenaden så han låg snällt nedanför medan mamma drack kaffe och åt mackor och bullar! :)


Sen var det hem och för oss tvåbenta var det skolfoto! Tyvärr tog vi inte kort med hundarna närvarande.. men men, man kan inte få allt...


Vi har "älglov" nu så kommer att vara hemma tills på tisdag!


Slänger med några bilder från när han var superliten och några när han var precis nyhemkommen. Se sån liten skit han är!!


Kram!!!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Ovido - Quiz & Flashcards