Duke

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2008

Praktik och höstlov!

Av Jessica Olsson - 24 oktober 2008 22:22

God kväll!


Nu är det "paus" från skolan i 4 veckor. Vi har höstlov och praktik.


Första veckan (ons-sö) ska jag vara hos Marie Fogelquist på House of Learning i Borlänge - chicken camp med självaste Bob Bailey! Jag misstänker att jag kommer att lära mig massor och få en erfarenhet och minnen för livet :)


De resterande veckorna vet jag inte än. Har försökt med två trim, men de har fullt upp med utbildningar. Jag har mailat med ett hundcafé och ett hunddagis så vi får se vad det blir :)


För övrigt så knallar det på med hundlivet ;) Han växer och vågen visade dryga 20 kg sist...


Vi hade lite praktiskt prov i veckan. Vi fick lämna in en lapp veckan innan med 3 grejor vi ville visa upp för läraren (visst kunde man skriva lätta saker som hunden i princip redan kan, men det ger hon inga höga betyg för). Jag skrev ner och visade upp:

1. Duke skulle plocka upp en penna från golvet samt från en stol/bänk el liknande - gick galant!

2. Duke skulle "städa". Ta upp saker från golvet och lägga i en korg. Det gick ganska bra. Vi har nästan precis börjat med det så än finns det att jobba på där.

3. Duke skulle ta av handske och strumpa och ge till mig så fort han klätt av. Gick helt kanon!


Han är så super min lilla "assistanshund" ;) Vi håller på att apportera nycklar nu också samt övar in "stopp" (han ska stanna när han springer mot mig). Samt ALLT annat vi redan påbörjat...


Ja, som sagt. Allt rullar på.


Kram på er!!!

 
 
Karolina & Berit

Karolina & Berit

25 oktober 2008 17:51

Hoppas allt är bra med er! Vad spännande med Bobban och hönsen! Hoppas att du får kul! Idag så debuterade Berran, Dilla och Dino i ringen. Kolla i bloggen så får du se hur fina de är med sina rosetter :-) Ska bli så kul på Mårtensutställningen när Duke och Dixie ska vara med också!
Kramar från oss

http://kynologia.bloggagratis.se

 
Urmamman

Urmamman

29 oktober 2008 09:02

Lille gullungen!
Du fortsätter att imponera med allt din duktiga matte lärt dig!
Det ska bli så roligt att visa upp dig på utställningen. Vi kanske hinner ses något innan så att urmamman får "känna" lite på dig?

Stor kram från barndomshemmet!

PS Och det här med att vara pest... Dillan hälsar att hon har en stående annons på Blocket...*asg*

http://www.deveritas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Ovido - Quiz & Flashcards