Duke

Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Snöigt värre

Av Jessica Olsson - 27 november 2008 15:02

Hej hopp!


Sitter och skriver här hemma i Uppsala. Borde vara i Småland, men när jag skulle åkt ner (tisdags) så kände jag verkligen inte för att slira runt på vägarna hela 50 mil så jag avvaktade då till onsdagen. När den dagen då kom kände jag att nej, jag struntar i att åka ner den här veckan (skulle ju ändå hem igen på fredagen...) och hoppas att snön försvinner lite.


Idag har vi varit i skogen och en snabbis på mitt posten-jobb. Kan säga att i skogen var det SNÖ! Usch, vi gick inte speciellt långt... Brukar gå till ett ställe där det finns bänkar och grillplats och grejor, men nej. Jag orkade inte, jag vadade mig fram i princip så benen blev såå tunga och trötta! Det finns ett par bänkar längs vägen så där stannade vi och fikade. Jag slurpade kaffe och åt kladdkakka och Duke sprang runt och undersökte massa skojiga, snöiga grejor!

Sen åkte matte till jobbet en snabbis. Kändes bra att vara där. Fika med lite folk och snacka med alla välkomnande och "hej! hur är det" kollegor, det värmde och ångesten har blivit något dämpad faktiskt.


Har nyss surfat runt på massa hundsidor (som vanligt), och jag har såå mycket jag vill göra nästa vår! Vill anmäla oss till allmänlydnad, tävlingslydnad, vill tävla lite, ställa ut lite..... :)

Jag själv vill också gå hund3, etologiutbildningen, instruktörsutbildning, djursjuksköterska...... ja... hur prioriterar man??


Ja, tankarna far runt, milt sagt. Jag får helt enkelt fundera vidare. Det enda som jag bestämt är att tävlingslydnad ska vi anmäla oss till. Samt rottisutställningen i Borås. Jag ska anmäla mig till naturkunskap B, den behöver jag nämligen om jag ska söka in till djursjuksköterska (3 års heltidsstudier i Skara...).

Resten får vi se hur det blir med!!


Kram


Ps. Hittade lite lägerbilder från Devarox DeNiro´s blogg. (De som känner Duke vet att han är hund/grävling/dammsugare/soptunna)

 
 
Frida the Urmamma :-)

Frida the Urmamma :-)

27 november 2008 21:45

Ja, snö har vi haft så det räckt och blivit över. Dillan liknade mest en sån där radiobil från Gröna Lund: man såg bara antennen som fräste runt i snön... :-)

Vi ser framemot ett besök från er så att Duken och Dillan får brottas lite. Jag antar att Bönan vill inspektera sin unge hon med...?

Kul att ni har så mycket planer. Man skall sikta mot stjärnorna så kanske man landar i trädtopparna. *ler*
Där brukar vi hamna i varje fall.

Utbildningar finns det ju massor av. Prioritera HUND 3:an. Det kommer att vara det bästa du gjort. Jag lovar. A halleluja moment!
Jag har även gått endel på distans på Linköpings Universitet. Rekommenderas varmt de med. Lite enklare när man kan plugga hemma framför datorn...

Ni får haka med på nån utställningsträning också. För i Borås kommer ni att rocka fett!

Puss till tjocknosen!

Kram Frida & the gang

http://www.deveritas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Skapa flashcards