Duke

Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Gott nytt år!

Av Jessica Olsson - 30 december 2008 23:22

God Jul och Gott Nytt år, eller god fortsättning kanske man ska säga...


Så fullt upp man kan ha, datorer som krånglar och så, leder till en inte alltför uppdaterad blogg... Till slut börjar man dra sig för att skriva lite, det känns som att det behövs skrivas så mycket när gapet blivit så stort.

Men nu ska det uppdateras! Vi har dessutom inhandlat en digitalkamera samt en ny mobil till mig så snart ska vi slänga upp snygga, härliga bilder på lille knasbollen!


Lite om vad som hänt;

Avslutning i skolan! Det var ett par härliga sista veckor, med lagom ångest för jobbstarten. Men avslutningen var kanon. Jag fick högsta betyg och även ett stipendium! Blev såå glad över det! Tack skolan!!!


Hem till jobbet. Rakt in i värsta veckan på året kan man säga. Julen på posten är milt sagt stressig och häcken full! Men allt gick kanon.


Julen firades lugnt och nyårsfirandet imorn blir nog lite partaj här hemma.


På hundfronten så har jag anmält mig till Hund3, som startar i vår i Sthlm. Har även, nyss faktiskt, anmält mig till ett par kurser om hund (hund- avel, utfodring & hälsa) och djur (djurens beteende) på slu, samt linköpings universitet. De är på distans och verkar otroligt intressanta, men jag har som sagt gjort en sen anmälan så det är inte säkert att jag får plats.

Med Duke planerar jag att gå tävlingslydnad i vår, och inför det tänkte jag starta med en unghundskurs, som börjar här i januari. Vi är anmälda, så vi tänker köra det och checka av läget lite inför anmälan till tävlingslydnaden.

Har ett par kompisar från klassen som vill att vi ska ner till Småland igen i april-maj. Fira sista april på en loge samt tävla på smålandsstenar bk dagen efter. Så jag och killen tränar nu för fullt inför lydnadsklass 1! ;) Även om vi inte kommer till starten redan i maj så har vi ett mål!

Men vi tragglar på här hemma med fot; position, vändningar, gående. Liggande under gång samt apport. Lite trix kör vi också, samt allmänlydnad då.


För övrigt är det lugnt.


Tog lite bilder ikväll med nya telefonen. Men det kommer fler inom kort, tagna med nya kameran (husse kommer garanterat vilja knäppa och knäppa med sin nya leksak!!)

Kram

 
 
Frida

Frida

2 januari 2009 19:35

Gott Nytt År!
Jag ser med spänning framemot detta år. JAg är övertygad om att du och Duke kommer att uträtta storverk... Det är inga dåliga mål ni har satt upp. Jag håller mina tummar för er, bara s att ni vet. ;-)
Men det viktigaste är ju traots allt att ha kul ihop, och det vet jag att ni har.

Åh, vad roligt att du anmält dig till Hund3! Du kommer inte bli besviken. Själv drar jag ner till Alvesta den 17:e för årets första utbildning:-) Skitskoj!

Pussa på den där vackre gossen! Jag hoppas att jag får se honom snart. Barnen har ju inte fått sin julklapp än...*skäms*

Puss på Duke!

Kram Frida

http://www.deveritas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Skapa flashcards