Duke

Direktlänk till inlägg 12 april 2009

Balkongen och brorsan!

Av Jessica Olsson - 12 april 2009 19:23

Haft en härlig helg! Igår, var vi som sagt i skogen och Duken röjde järnet. Sen när vi kom hem fick jag för mig att nu är det minsann dags att städa balkongen. Så jag tog bort förra årets alg-mattor, dammsög hela balkongen med grovdammsugaren (hoppas inte nån av alla balkongsittande grannar blev sur... :)) och skurade och putsade och grejade så det blev toppfräsht där ute!

Duken var väldigt förtjust i detta nya rum som vi nu kan börja använda och han fick äran att inviga med ett saftigt märgben där ute när allt var klart. Mums och mysigt tyckte han!

På kvällen gick jag ner på stan och partajade lite med några vänner. Husse kommer inte hem förrän ikväll så Duken fick spendera kvällen hemma själv, ensamhetsträning. Han klarade det galant!


Idag började vi med att sova länge, matte lite bakis... Sen släpade jag mig ut med voffe för att sedan slänga oss på balkongen och sola! Sen ringde Sabine och vi snackade om våra vilddjur. Så kom vi på att Sabine skulle komma in till stan så vi kunde ta den där promenaden som vi tänkt på så länge! Och vilken härlig promenad!!! Det var härligt väder och hundarna var som små ljus! De fick hälsa på varann först och nosa ett par sekunder men sen fick det räcka. Vi promenerade här och var och hundarna brydde sig inte speciellt mycket om varandra och de gick fint och lyssnade på sina mattar (?!)... Både jag och Sabine hade föreställt oss några brottningsmatcher och hundar hängandes i koppel- men inte! Jag blev så stolt över min underbara ängel som var så snäll och go och som lyssnade och var så följsam trots att brorsan var i närheten hela tiden! Vilka duktiga hundar ni är Dino och Duke!!!

Jag och Sabine kom fram till att det ska vi absolut göra om! Till slut kanske hundarna kan få leka lite också om de fortsätter sköta sig såhär.

Jag sa till Sabine att "tänk om vi filmat hela promenaden och visat Frida, hon skulle då verkligen inte förstå vad vi käbblar om när vi ringer om våra stora problem!" :)


Nu ligger Duke och sover, min lilla plutt! Igår hittade jag en krypande fästing så kanske ska gå och känna igenom honom en gång till!


Kram

 
 
Frida the Urmamma :-)

Frida the Urmamma :-)

13 april 2009 20:02

Duttiga ni!!!! Det gläder mig att ni är så flitiga:-)
Köp Fixodida mot fästingjävlarna till Duken, funkar kanon!

Pussa snyggingen!

http://www.deveritas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Ovido - Quiz & Flashcards