Duke

Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Nu kommer ett hundinlägg!

Av Jessica Olsson - 30 april 2009 14:01

Ja, som sagt så har jag en del bilder på kameran som jag tänkte ladda upp härom veckan. Men det är nåt knas så får inte in dem... Därför tog jag några bilder i skogen idag med mobilen. Plus att jag hade några sen tidigare, så nu kommer ett inlägg med lite bilder :)


För övrigt så är det lugnt. Vi traskar på i vardagen. Duke mår bra, och han tar varje tillfälle han kan till att ligga på balkongen, eller så sitter han och tittar ut för att hålla koll på omgivningen :) Bra berikning i lägenheten, det säger jag bara! :)

Apropå berikning så berikade vi lite i skogen idag också. Det kom en fjäril som jag bussade hunden på. Han sprang efter några meter, men han fick aldrig tag i den. Men kul, tyckte han att det var!


Vi var som sagt i skogen idag. Duke har fått plaska i lite vatten samt ätit det mesta han kommit över. För tillfället är det skit i alla dess former som är hans favorit... Han kämpade också med en pinne, som då var en rot som satt fast, en stund när vi stannade och fikade. Fick in en härlig bild på det!


Fästingarna fortsätter frodas på honom. Tappat räkningen nu på de jag plockat bort, senast i veckan plockade jag en som satt nära lilla vovves öga... Jag ska nog testa Fridas häxbrygd med citroner, bläää för fästingar.


Idag är det sista april. Husse jobbar men kommer hem om en stund. Sen blir det lite party. Ev ska vi gå iväg och sätta oss på nå gräs, då blir Duken glad också för ute där trivs han!


Kram


Bilderna är då från skogen samt ett par jag tog förut när han hade slem på nosen :) sött... eller??

 
 
Sofia & tjejerna

Sofia & tjejerna

30 april 2009 18:51

Hejsan! Kikar in från Deveritas sida. Vilken stilig kille ni har, jättefin!
HA en trevlig valborg!
Mvh Sofia och tjejerna!

http://www.sofiashundar.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Ovido - Quiz & Flashcards