Duke

Direktlänk till inlägg 3 maj 2009

Nya leksaker, öl på stan och bad

Av Jessica Olsson - 3 maj 2009 15:45

Härlig helg har vi haft och hunden har fått vara med på det mesta!


Nya leksaker har vi köpt till honom, två stycken söta, små djur från Ikea - hela 14 kronor för de båda! :) Det började med att Duke hittade en liten, liten, röd gosnalle för länge sedan, ute på gatan. Den blev han riktigt stolt över - han hade ju fångat ett byte! Den fick han ta med sig upp och den har han lekt med då och då, eller bara legat och grejat med.

Så var vi på Ikea häromdan, och då såg jag en likadan! Men det fanns fler små söta nallar så vi plockade på oss en sån, samt en liten råtta. 5 kronor kostade de små och råttan gick på 9 kronor... Varför köpa dyra stora grejor när han uppskattar de här små? När vi kom hem fick han sina byten serverade direkt ur Ikeas påse och han blev riktigt glad. Han har nu sprungit runt och grejat med dem en hel del. Råttan har han käkat av svans och ena benet av. Och den som han hade från början käkade han hål på, och halvt sönder idag. Den som han varit så rädd om... Kanske tänkte han att matte fyller på med fler..... :)


Mera grejor vi gjort, ja vi var på stan och tog en öl med vår vovve. Några kompisar frågade om vi ville ta en öl på stan och då tänkte vi att vi bestämmer oss för uteservering så kan vi ju ta med Duke och samtidigt miljöträna honom lite. Så först blev det bussen ner (första gången i en buss) och det gick bra! Sen gick vi genom stan bland alla bilar och allt folk, det gick också bra. På uterserveringen så fick han ben att tugga på så då låg han nöjt nedanför matte och tuggade ben. Sen tog vi en promenad hem efter det och vi var alla nöjda med vår kvällsaktivitet! Jag vill ju gärna ta med honom på allt vi gör så då är det bara att han börjar vänja sig vid fart och fläkt :)


En popcornmaskin har vi inhandlat också, för ett par veckor sen! Hittade en på blocket för 80 kronor, ca 5 minuter hemifrån - perfekt! Vi åkte och köpte den och nu gör jag popcorn till plutten då och då. Han diggar sin nya maskin (ja, det är hans maskin! :))


Nyss har vi varit i kohagen här bredvid och Duken har fått plaska ordentligt! Så nu ligger han och torkar i hallen :)


Kram på er!

 
 
Frida the Urmamma :-)

Frida the Urmamma :-)

4 maj 2009 08:37

Lille prinsen! Han är så fin.... Vad mysigt att han får hänga med på alla era aktiviteter :-) Det är bra träning.
Roligt att han få popcorn också. Det är ett populärt inslag här hemma också. Numer får hundarna dela popcornskål med Jeppe också... ;-)

På söndag ses vi, så förbered Duken på att Urmamman kommer att pussa honom och alla syskon fullständigt pälslösa!!! :-D

Kram så länge!

http://www.deveritas.se

 
Caisa & Cayenne

Caisa & Cayenne

4 maj 2009 10:54

Cayenne har också en egen popcornmaskin, den andra i ordningen. Den första dog...och då måste det inhandlas en ny ;)

Pussa på sötnosen från mig o faster-Cayenne

http://fyrfotingarna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Skapa flashcards