Duke

Direktlänk till inlägg 24 juli 2009

Tjolahopp

Av Jessica Olsson - 24 juli 2009 19:13

Har nyss varit på träningspass med Dino och Sabine, vårat andra på senaste tiden! Gossarna är jätteduktiga och det flyter på bra för oss 4 tycker jag!


Vi ska försöka träffas regelbundet både här i Uppsala, ute hos Sabine samt försöka åka runt till lite klubbar för att få in ordentlig "träningsvana och träningsanda" :)

Om någon vill haka på och träna och/eller vara störning så är det bara att säga till! Varmt välkomna :)


Hinner inte skriva mer, ville mest få ut bilderna. Jag ska nämligen bege mig till mina päron nu, som för första gången ska vara hundvakt.... jag ska åka med husse i lastbilen till Finland i morgon bitti och kommer hem på söndag. Är inte orolig över hunden, mest över mammas och pappas psyke, hus och inredning :) Nej, han är väl inget monster men om han har tråkigt så ser han till att han inte har tråkigt om man säger så... Har nu packat 3 ben, ett baota-märgben, kompostgaller och leksaker för dessa två dagar... Ska rigga huset ikväll så det blir Duke-säkert (kompostgaller för trappor och sånt, ta bort skor och annat som är godis att tugga och slita och bita och döda) samt sätta fast kroken i marken ordentligt ute så han kan ligga och spana och gå och strosa på gräsmattan på dagarna.

Går nog bra.....


Skriver om helgens bravader efter helgen! Kram


Bilderna är från dagens pass. När vi tränar försöker vi gå igenom så många moment som möjligt både från apellen och från lydnadsettan. Bilden med Sabine bakom galler är för att "provocera" fram skall på Dino :)

Vi kör en hund i taget och hjälps åt att titta på varandra, och hundarna får tillfälle att vila ordentligt mellan sina pass.

 
 
Sofia & tjejerna

Sofia & tjejerna

25 juli 2009 13:46

Hej!
Vad fina de är killarna!
Får vem som helst vara med, alltså såna som ni inte känner?
För i så fall så skulle jag och min Lycka gärna vilja hänga på!
Mvh Sofia, Lycka, Doris och Demi
ps. min mailadress är sofia_nk64@hotmail.com

http://www.sofiashundar.se

 
Ingen bild

Sabine ,De Veritas Di Nozo

26 juli 2009 23:00

Ja visst sköter de sig pojkarna DeVeritas!!!Lite varmt sist men det funkade ju endå.
Tack för trevligt tränings sällskap och visst vill vi ha fler kompisar!!!!
Jätte kul om Sofia vill komma med!! Nästa gång blir väl mån 27/7 em i Uppsala om vädret tillåter.
Kram Sabine och Dino

 
Frida the Urmamma :-)

Frida the Urmamma :-)

27 juli 2009 15:20

Heeeeej!
Nu är jag åter i Sweden igen :-)
Vad duktiga ni är, du och Sabine! Jag är riktigt stolt över som kämpar på med era hormonstinna bestar! (läs: älskade ungdomar)
Snart är det över...Kämpa på! :-)

Vad roligt om ni får sällsis av gulliga Sofia med världens ballaste lilla Lycka! De blir garanterat ett positivt tillskott för både er och pojkarna...

Ska vi ses nåt i slutet av veckan?

Kram Frida

PS Vad fina de är, grabbarna D :-)

http://www.deveritas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Ovido - Quiz & Flashcards