Duke

Direktlänk till inlägg 19 december 2009

Lite text och mycket bilder

Av Jessica Olsson - 19 december 2009 16:00

Fullt av snö här hemma :) Superhärligt att vara ute med pälsbebisen på prommis och han älskar snön! Han simmar i dikena och stoppar huvudet rakt ner!


För tillfället så är det fullt upp. Jobbigaste jobbpasset på året är i gång. Idag är jag ledig men jag har haft några tuffa kvällar/nätter och söndag till onsdag morgon är det samma sak igen... Till det har jag gått och blivit förkyld, så det är ju åt hel*ete. Inte ofta det händer, så varför just nu under en av de viktigaste jobbveckorna på året? Ironiskt... Men sen får jag iaf långledigt!! Tog lite semester kommande pass så när jag går av på onsdagmorgon får jag vara ledig till 4 januari :)


Igår fick jag en present när jag kom till jobbet! Har en kollega som jag hjälpt med tips och råd till sin bc-tik. Jag tycker bara det är roligt att få hjälpa till men han var så tacksam så jag fick en jultallrik till Duke! En tallrik med massa gott på, till och med tallriken går att äta oxå! Så han fick smaska när han kom hem, vilket var skönt för jag var helt slut (kom hem så sent) så jag kunde koppla av i soffan och Duken tuggade på lite ben! Efter det var han så nöjd så han gick och la sig i sängen, tog några härliga bilder på poserna!


Kram!!


Idag blir det bildspel:


  Inte vaknade han när jag smög runt och fotade heller...


  Hehe, hunden med huden!


  Mums!! Massor med godis (han fick inte allt kan tilläggas)...


 


  Tagna i det fina vädret häromdagen, hade blivit fler bilder om inte  batteriet dött :(


  Är han inte världens finaste? Han är min ängel, mitt hjärta och helt enkelt en sån sjukt, jävla bra hund!!!!   Wonderful!!!


  

Vår utsikt :)


 
 
Urmamman

Urmamman

20 december 2009 08:19

Haha, de där hängande läpparna är ett släktdrag ;-)
Han är vacker som en dag, gossen din!
Tjocka släkten hälsar att de är lika förtjusta i snön som Duke:-) Imorse när vi vaknade hade det snöat två decimeter till....Tjohooooo!
Så nu ska vi pulsa ut på vår morgonrunda :-)

Pussa på tjocknäsan...

Kramen!

PS Krya på dig och bit ihop.... Snart är du ledig!!!! :-)

http://www.deveritas.se

 
Åsa & CO

Åsa & CO

22 december 2009 23:30

Gud vilken stilig kille!! Och så underbart hus ni har... Vilken julkänsla det måste vara i det :-)

Hoppas att ni får en härlig jul! Pussa på snygga killen från släkten!

Kram Åsa

http://www.devarox.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Skapa flashcards