Duke

Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

God dagens

Av Jessica Olsson - 13 januari 2010 11:57

Duken mår bättre, även om jag fortfarande misstänker att han inte är helt återställd, imorse fick jag säga varsågod lite extra tydligt och inget "slänga sig över maten så den inte springer iväg". Men vem vet, han kanske har en liten svacka, händer ju alla!

Han var iallafall helt med på dagis-planen för idag och började som vanligt att pipa lite innan vi kom fram. Satte in honom med ett par flatte-brudar så han ska nog ha det bra idag!


För övrigt så har han börjat tugga dörrmatta igen, är väl hans 3-4 dörrmatta han tar sig an, inte ok! :) Mycket bus har han för sig, och det roar honom mycket... Det roliga är också att man ser på en gång när han har något fuffens för sig - han kan t.ex rota i mattes väska i hallen, och där tar han kanske ett par kvitton i munnen och springer iväg och ställer sig framför köksbordet. Man ser på hela hunden, kroppsspråket och retfullheten i ögon och ansikte att nu är det bus på G... Tar man då ett steg mot honom så pyser han på 2 röda, man kan sen jaga honom hur länge som helst... Ju argare matte blir ju gladare blir nog vovve, skulle jag tro :) Husse är det mer respekt för, husse säger "Duke, spott ut!" Och poff! så flyger allt ut ur munnen på vovve... Hmm, orättvist??


Han är sjukt söt men ack så retfull och jävlig emellanåt! Men han berikar våra liv obeskrivligt mycket!

 
ANNONS
 
Frida the Urmamma :-)

Frida the Urmamma :-)

14 januari 2010 10:20

Stackars liten... Kan det vara en bit dörrmatta som spökar i magen?
Hoppas att han kryar på sig...
Puss på nosen!!!!

Kram på er!

http://www.deveritas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se