Duke

Direktlänk till inlägg 27 januari 2010

Hej

Av Jessica Olsson - 27 januari 2010 09:20

Full rulle i Åre. Men vädret är sådär, just nu snöar det för fullt och hittills har vi knappt haft ngn sol.

Vi ska nog åka på skotersafari, vi gjorde det förra året och det var kanon!


Annars är de lugnt. Saknar vovve bara :) That´s life...

Funderar på att gå en kurs när vi kommer hem, samma som Sabine och Dino - hundmöten. Kan nog inte skada, för tillfället är han faktiskt halvt hopplös att ha i kopplet emellanåt och tyvärr har vi haltin på fortfarande, jag vågar inte annat för han är fööör stark, inte en chans att hålla i en hund som nästan väger lika mycket och som dessutom har fyrhjulsdrift, om man säger så  :)



 
 
Camilla & DeNiro

Camilla & DeNiro

27 januari 2010 15:11

Jessica: Jag tycker att du är klok som har kvar haltin. Just för att då känner du dig säker, vet att du klarar av att hålla honom och du kan KONCENTRERA dig på det du ska, istället för att behöva slita och rycka och dra för att hålla honom. Det ser säkert mycket trevligare ut också på möten, det är inte roligt att möta någon där man själv tänker "undra om hunden sliter sig".
Jag vet vilka bra tips Frida formodligen har gett, behåll haltin så du har kontrollen och kan fokusera på din egen andning, hållning och kontakten med Duken. Det kommer bli lättare, jag lovar! Jag hade själv det väldigt jobbigt med min förra rottis och fick supertips av Frida.

Så jag håller tummarna för er och tycker att du är duktig och tuff och modig!
Kram från oss!

http://camillan.bloggplatsen.se

 
Frida

Frida

30 januari 2010 14:31

Kämpa på!
Ni kommer att ro det i land. Det vet jag.
Träna, träna, träna....Så en vacker dag faller det på plats :--)
Jag finns här, det vet du.

Och kursen låter som en jättebra idé!

Kram Frida

http://www.deveritas.se

 
Ingen bild

Camilla & Conrad

31 januari 2010 14:18

Jag har halti på Conrad inne i stan. När han är lös är han så bra och duktig men i koppel - GAH och dessutom i civiliserade trakter DUBBELGAH. Och de är så starka så då är det ett jättebra hjälpmedel i träningen. Håller med Camilla, då har man en chans att koncentrera sig på kontakt och blir inte distraherad över vad alla andra "ska tänka" för att man har en dragande, flåsande galning som man knappt orkar hålla. Så säg inte tyvärr, tänk på Conrad som är 2 år äldre och får ha halti ibland fortfarande. Den är ju ett bevis på att vi försöker lösa ett problem och tränar våra hundar!

 
Dukes matte

Dukes matte

31 januari 2010 20:10

Tack, ni söta, goa!! Det värmer att man har så mycket härligt folk och fint stöd runt omkring sig! Allt känns redan bättre och jag känner mig mer taggad nu än tidigare med era ord i ryggen!
Ja, håller med er om att det är ett bra hjälpmedel och det hjälper en att koppla av och fokusera på träningen än att gå och dra i en hund (som man i slutändan inte orkar hålla iallafall om hunden verkligen VILL nånstans).

Megakramar till er!

http://www.duke.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Ovido - Quiz & Flashcards