Duke

Direktlänk till inlägg 17 mars 2010

MMS-bloggning

Av Jessica Olsson - 17 mars 2010 05:11

Härliga tisdag!!! Säger det igen - kan inte bo på ett härliga ställe! Idag började jag inte jobba förrän 17.00 så jag hann med två långa och otroligt härliga promenader ute i soliga solen! Hunden och jag njöt av vädret och av att bara vara ute! Jag tycker att jag har det läskigt lyxigt :) För ett år sen hade vi bara stan att gå i, om vi orkade ta oss iväg till en härlig skog så var det bara bonus - nu kan vi kliva rakt ut i skog och natur varje dag och det är otroligt vad man laddar energi.


Nu ska jag hem å sova med mina gossar som ligger hemma och sussar och sen vaknar jag upp till ledig vecka som är full med skoj! Först ett efterlängtat frisörbesök (!) och sen ska jag och mina kollegor testa på att spela curling samt ut och käka!

På torsdag bär det av med brorsan Dino och matte Sabine till urmamma Frida i stora staden. Det blir skitsnack, fika, pusskalas för vovvarna och en trevlig dag! Ser framemot det så! Vi ska även försöka få till några bra kort på mums-grabbarna :)


Sov gott!

Här är bilder från dagens andra långpromenad!


 
 
Emma och Conny

Emma och Conny

17 mars 2010 08:20

Det låter underbart att ha skogen så nära. Själva har vi inte heller så långt till skogen. Tyvärr är det nästan bara uppför vilket gör att man ibland drar sig för att gå dit.

Ha en riktigt skön vecka.
kram Emma

http://connyochdoris.bloggagratis.se

 
Frida the Urmamma :-)

Frida the Urmamma :-)

17 mars 2010 09:20

Jag förstår precis vad du menar, Jessica! Mitt liv "började" när vi flyttade ut på landet.... Och att sen få se hundarna i sitt rätta element, med skogspromenader som standard och konstant frihet... Mumma för själen!
Nu längtar vi ihjäl oss efter att träffas imorgon.
Stor kram!

http://www.deveritas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Ovido - Quiz & Flashcards