Duke

Direktlänk till inlägg 14 april 2010

Är så nöjd!

Av Jessica Olsson - 14 april 2010 19:35

Varför? Ja, som jag tjatat om tidigare: Är så nöjd över att få bo där jag bor! Nu när snön nästan smält bort helt och våren kommit så är det så otroligt mysigt här ute i mitt lilla hus!

I dag var det tredje dagen i rad som vi tog en härlig långprommis i strålande solsken utåt skogen och Duken fick springa lös (för Duken är lös hund=lycklig hund och det syns verkligen på honom!). Han har röjt runt i skogen och dessutom varit i varenda pöl, dike, vattendrag han hittat - han har plaskat, gått, travat runt, grävt lite, druckit och bara varit i vattnet... Är det inte snö så är det alltså vatten :)


Idag var det hundpromenad på Posten som stod på agendan. Jag är arrangören och har tänkt mig att få till lite gemensamma hundpromenader för det är en hel del där som har hund. Detta tänkte jag också göra för att tvinga mig in till stan och gå bland andra hundar, alltså för träningen. Tyvärr var det bara en som kom, men vi hade trevligt ändå! Och jag är mäkta nöjd med min hund!!! Det var en vit heredehund, en hane på 3,5 år som vi gick med, och de brydde sig inte om varandra alls. Inget gruff och ingenting från början till slut! Duken skötte sig exemplariskt och matte var så stolt!!!

Innan stadspromenaden så hade jag tröttat ut honom lite så han skulle vara lite lugnare i stan och inte ha alltför mkt energi kvar. Så först var det då morgonpromis i skogen och sen direkt innan vi åkte iväg så tog vi en cykeltur på ca 4 km. Sen stadsprommis på det. Nu är han trött :)


När vi kom hem fick han sitta ute i kroken och tugga mumsig torkad strupe medan matte pysslade i trädgården! Solen sken och det var varmt och jag rensade bort massa gamla växter samt planterade nya. Kommer bli ännu finare i sommar när allt blommat ut ordentligt!


Jag är nu så nöjd och matt så jag finner inga ord! Allt är för tillfället helt perfekt, kropp och själ är laddade till tusen och min lilla plutt ligger och sussar nöjd och glad.

Wonderful :)


  

 

I skogen. Blöt, som vanligt, många plask blir det!!!


 

En dag innan vi skulle till jobbet. Morgonpromisen avklarad och Duken vilar i bilen innan dagis.


   

Mumsa ben i trädgården är grejor!!


  Välkommen in!


   

Ett av konstverken från idag :) (Kan totalt nada om trädgårdar och blommor så det blir intressant det här:)) 

 
 
Ingen bild

Camilla & Conrad

14 april 2010 20:20

Visst är det härligt med eget hus och egen trädgård. De älskar verkligen att få lulla omkring. Och han är så fin ...

 
Ingen bild

Sabine ,DeVeritas Di Nozo

15 april 2010 16:06

LYCKLIGA DU OCH DUKE!!! Vilka fina bilder på prinsen!!! Kramar från Dino med flock

 
Ingen bild

Cilla

15 april 2010 20:28

följer gärna medpå ngn hundpromenad i stan ngn gång, behöver massor med träning :P

 
Emma och Conny

Emma och Conny

15 april 2010 20:38

Vilka fina bilder på din prins!
Vad du är duktig som inte glömmer bort stadsträning!
kram

http://connyochdoris.bloggagratis.se

 
Eva

Eva

15 april 2010 22:36

Följer oxå gärna med på en prommis med andra hundar...träning kan man aldrig få nog av! Eller Selma i detta läge.... Ba o höra av dig..då du planerat nästa... :)

http://sawannah.blogg.se

 
Urmamman

Urmamman

17 april 2010 00:34

Jag vet precis hur det känns... Underbart!
Och vilket lyxliv han lever, den lille fläskläppen!
Det värmer i uppfödarhjärtat :)
Sååå....När får vi komma på besök då??? :)

Kramar i massor!

http://www.deveritas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Ovido - Quiz & Flashcards