Duke

Alla inlägg under augusti 2010

Av Jessica Olsson - 12 augusti 2010 22:18

bestod av ett stycke långpromenad i skogen på morgonen med mamma å käre Duke. Därefter bar det av till stan för att käka lunch å fira en kär kompis. Mellan lunch å kaffe sprang vi in i en affär, jag som då inte handlat kläder eller liknande till mig själv på över ett år unnade mig en snygg jeanskjol å 2 nagellack, har absolut inga pengar men då kjolen kostade 1/2 av 1/2 priset så slog jag till! 101 kronor slutade det kalaset på :-D Nöjd!


  


Nu ska vi krypa till kojs och mysa igen, lillsnutt och jag. Som vanligt får man stå ut med att kramas med en bakdel eller suga på hans baktassar, men vad gör man inte för att han ska ligga kvar så länge som möjligt??? :-) Ledarskap släng dig i väggen! Här sover alfahonor, alfahanar, undersåtar kalla det vad du vill - ihop å vi har inga problem med det!


  

Av Jessica Olsson - 9 augusti 2010 10:42

icke, icke.... eller???

Får man nåt för´t då?    Vad tror ni?? :-D


  

Av Jessica Olsson - 8 augusti 2010 10:39

Detta möttes jag av nyss då jag skulle gå in i sovrummet och säga att snart är det frukost...


Myyyyyys!

      

Av Jessica Olsson - 6 augusti 2010 15:51

idag hittade jag denna läskiga (och stoora) gräshoppa! Jag är ganska livrädd för insekter, kryp och annat läskigt som lever nu när det är sommar, det är nackdelen med sommartider. I skogen hoppar jag snabbt om det är fullt med myror, jag viftar om det är getingar runt mig och när jag skulle knäppa kort på denna så gick jag så nära jag vågade, men fick zooma så mycket jag kunde för jag var rädd att den skulle hoppa på mig ;-) Trots att man är uppväxt på landet så är man såhär fjantig!


  

Av Jessica Olsson - 5 augusti 2010 19:17

Nu är vi trötta! Duken har bara legat sen han släppte skanken och hade ätit klart.

Matte har ätit lite och suttit och läst, samt längtar tills klockan kan bli någorlunda gå-i-säng-vänlig :-) Har konstaterat att på min topp 5 lista på det bästa och mysigaste som finns i hela världen så kommer nog att krypa i säng med min hund tätt bredvid och sussa ihop, för att sedan vakna och kvar ligger han bredvid!


    

Av Jessica Olsson - 5 augusti 2010 15:54

Jag är helt slut efter en dag i skogen! Varmt blev det också och taggad som man brukar vara så är jag nu helt urladdad och svettig, men nöjd!


Vi var några stycken och Duke fick ett spår som jag inte gått, väldigt bra, samt älgskank denna gång!


Som sagt trött, så kort och gott - jättenöjd över Dukes insats då spåret var lite knivigt samt att han jobbade på så fint! Nu ligger han och tuggar älgben :-)


    

Av Jessica Olsson - 4 augusti 2010 19:35

har vi varit hos bror med familj (fru, 3 barn, 2 hundar, 1 katt) i Enköping och fikat och spelat spel med min lilla brorsdotter Lovisa (drygt 3 år).

Duken fick leka med Daisy, en vit herdehund, och de röjde mellan varven, när Duke inte kissade-nosade-kissade-nosade osv, ja ni hajjar...

Det är i den familjen lilla Donna bor, som vi var hundvakt åt tidigare i sommar.


Nu ska jag ta upp blod på tining och börja förbereda lite inför i morgon, vi ska ju ut i skogen några stycken och lägga viltspår och snacka skit! Tjoho! Dino och matte Sabine ska vara med bland andra. Rapport kommer!  


      

Av Jessica Olsson - 2 augusti 2010 13:49

Hemma hos mor å far igen. Hunden var tokig i morse och busade som satan så jag å mamma trotsade regnet och tog en vända i skogen, välbehövligt för ett stycke tokig hund!


      Detta är vad jag vaknade till i morse!! Kan han hajja nån gång att man ska ha huvudet upp och fötterna (de bakre då...) ner!  

Ovido - Quiz & Flashcards