Duke

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2010

"Vart är kissen?"

Av Jessica Olsson - 13 oktober 2010 16:19

Eller "vart är katten?" kan väcka Duken från den allra djupaste sömn. Han bokstavligen flyger upp och springer raka spåret till fönstret mot baksidan. Där står han och tittar, och tittar... Även fast det aldrig är någon katt där, samma visa varje gång... Men häromdan!


 


Ja, vad han ser??? Detta:


  

Sen hade vi en klistrad Duke vid fönstret en bra stund, kissen var tydligen på ret-humör, den strök runt på baksidan. Gick över potatislandet. Låg en stund i kohagen samt smög sedan på en fågel. Det var nog roligast - hunden stod å dregglade över katten, som i sin tur smög på en fågel som gick och letade mask i gräsmattan... Vem har sagt att det inte händer något ute på landet??


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se