Duke

Direktlänk till inlägg 16 december 2010

Ikväll

Av Jessica Olsson - 16 december 2010 20:11

kramar jag min hund extra hårt. Jag är så ledsen. Vänner har förlorat en underbar hund, alldeles för ung var hon. En jättefin tik, som endast var några månader äldre än min egna hund. Så orättvist, så hastigt, så fruktansvärt tråkigt. Mina tankar går till dem som ikväll får gå och lägga sig utan sin goa lilla tjej, och som har en tung och jobbig tid framför sig.


Det känns så hemskt hur något kan hända så plötsligt och oväntat.


Jag vet inte vad jag skulle göra i samma situtation, om något hände min egna hund, som funnits hos mig endast under drygt två år men som krypit så långt, så långt in i hjärtat. Vad gör man den dagen man själv står där?


Det känns så orättvist och tråkigt.


Allra första dagen hemma, och början på vårt gemensamma liv:

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se