Duke

Direktlänk till inlägg 26 december 2010

Snöööö

Av Jessica Olsson - 26 december 2010 12:59

Vi har så mkt snö här hemma så det är helt galet! Förra vintern var helt fantastisk med alla minus och all snö, inte trodde väl jag (eller ngn annan heller för den delen) att det skulle bli lika härligt i år! Det har blivit mycket skotta, och dyrt blir det och vatten verkar frysa för folk, bilar som inte startar för vissa. Men I just love this! Visst, lite kyligt att jobba på hunddagis när tempen visar kallare än -20, men nej - allt är ändå så värt det!

Nyss har jag och Duke varit ute och busat och skottat lite till. Vi hade supermysigt! Han skuttar och hoppar runt, biter lite i snöskyffeln och jag skuttar också runt i snön med honom, jag hade snö överallt, och i stövlarna. Men så roligt!


Jag är så lycklig att vi flyttade ut till huset just förra året, så vi har fått uppleva de här riktigt vintrarna som de ska upplevas - ute på landet!


Måste ta lite fina bilder sen, spec på pälsbollen. Håll till godo på några favvisar från förra säsongen istället :-)


         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se