Duke

Direktlänk till inlägg 2 februari 2013

Tentadags

Av Jessica Olsson - 2 februari 2013 11:38

Japp. Dax för tenta nr 3 i min Fysioterapeututbildning. Jag är bara ett år sen med den... Delkurserna 5 och 6 gick av stapeln i mars å maj förra året men då var jag ju hemma med nykläckt bebis så därför blidde det uppskjutet ett år! Så- dags att plocka fram pärmarna och börja traggla latinsk anatomi igen :-O för inte har jag glömt nåt.....

Har även småstädat lite med citronsyra, miljövänligt och effektivt! Tog bort kalk i duschen och rengjorde diskmaskinen!! Man kan även köra det i tvättmaskinen! Häll lite i facket och kör en tom maskin i 90 grader.
Det är bra att rengöra både tvätt- och diskmaskin ibland så kör hårt! Man vill väl inte "göra rent" med smutsiga redskap?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se