Duke

Direktlänk till inlägg 4 februari 2013

God morgon!

Av Jessica Olsson - 4 februari 2013 08:39

En riktigt bra natt! Har hittar en välling med päronsmak som föll damen i smaken! Somnade 19 och uppvak vid 23 för lite mer välling sen en skvätt ersättning efter 5 först!! Jösses! Somnade sedan om till 8-tiden (!) då DHL ringde för att komma med en leverans av mina kosttillskott.
Tyvärr missar vi lite av Morgonpasset i P3 men mer sömn är välkommet!!

Idag har vi ingenting inbokat, lite småpyssel av mina framtidsplaner kanske... Resten av veckan händer massa spännande grejor!!!!

Igår var Duke med i kulisserna å fick snosa på lite valpar...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se