Duke

Direktlänk till inlägg 6 februari 2013

Bakdag

Av Jessica Olsson - 6 februari 2013 16:56

Idag blev det mycket baka. Började med bröd och bestämde mig sen för att göra lite bärmuffins oxå då jag har frysen full av hallon å blåbär (superbra pris sist jag handlade!).

För övrigt sov Evelina sin bästa natt någonsin! Somnade vid 19 och vaknade vid 23 då hon, som vanligt vid första uppvaket, fick komma in till mig. Gav henne välling för hon brukar ju vilja äta minst två ggr. Men hon tog bara en slurk och var sen nöjd. Efter det sov hon nästan oavbrutet fram till strax innan 7!! Hurra!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Erika

6 februari 2013 21:32

Det såg riktigt smarrigt ut det där :-) Man kanske ska prova på matbröd mer...:-) Ha det bra! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se