Duke

Direktlänk till inlägg 9 februari 2013

Valpbus

Av Jessica Olsson - 9 februari 2013 08:18

Igår åkte hela familjen iväg till Stockholm å hälsade på kompisar! Hundar, ungar, valpar... Full rulle kan man säga! :-)
Ni ska tro att det var ena söta små pluppar som låg där i valplådan! Och sen var det så roligt att få träffa staffarna Gunnel å Leffe igen för det var länge sen! Och Anna såklart, även där länge sen!!

Vi myste valpar, pratade barn och hund, åt pannkaka och bara hade trevligt!!
Tack för en trevlig fredag Amicus Bull och Anna :-P

Sen var det hemåt. Trötta som sjutton var vi tvungna att stanna i stan å handla hundmat å middag innan vi for hem och lagade till den, sen var det sussa i soffan...

Idag har vi ingenting planerat. Skönt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Olsson - 24 april 2013 17:29

Haft en strålande dag! Vädret var kanon så jag packade kaffe och bulle och drog till skogs en stund. Sååå skönt :-) Även hunnit med diverse utepyssel och innefix! Nu blir det pizza för oss vuxna och blodpudding till barnet, även duken ska få blo...

Av Jessica Olsson - 22 mars 2013 13:03

Börjar med lite ölhäng!

Av Jessica Olsson - 26 februari 2013 21:07

Idag för exakt ett år sen var vi på förlossningen! Idag för exakt ett år sen ville jag ge upp och gå, om de nu inte satt epiduralen vid det här laget, minns inte helt. Men jag minns det mesta, i princip allt, även om klockslagen inte finns i minnet. ...

Av Jessica Olsson - 25 februari 2013 16:08

Jag var trött som sjutton å bebbe likaså och därför la vi oss en sväng och sov! Nu lite mellanmål innan jag börjar med kvällens middag- klyftpotatis och fetaostfyllda köttfärsbiffar! Till det blir det ngn påssås. Räknade i lådan igår-tror där fanns ...

Av Jessica Olsson - 24 februari 2013 16:11

Det är ju snart dax för kalas!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se