Duke

Senaste inläggen

Av Jessica Olsson - 6 februari 2013 16:56

Idag blev det mycket baka. Började med bröd och bestämde mig sen för att göra lite bärmuffins oxå då jag har frysen full av hallon å blåbär (superbra pris sist jag handlade!).

För övrigt sov Evelina sin bästa natt någonsin! Somnade vid 19 och vaknade vid 23 då hon, som vanligt vid första uppvaket, fick komma in till mig. Gav henne välling för hon brukar ju vilja äta minst två ggr. Men hon tog bara en slurk och var sen nöjd. Efter det sov hon nästan oavbrutet fram till strax innan 7!! Hurra!

ANNONS
Av Jessica Olsson - 4 februari 2013 08:39

En riktigt bra natt! Har hittar en välling med päronsmak som föll damen i smaken! Somnade 19 och uppvak vid 23 för lite mer välling sen en skvätt ersättning efter 5 först!! Jösses! Somnade sedan om till 8-tiden (!) då DHL ringde för att komma med en leverans av mina kosttillskott.
Tyvärr missar vi lite av Morgonpasset i P3 men mer sömn är välkommet!!

Idag har vi ingenting inbokat, lite småpyssel av mina framtidsplaner kanske... Resten av veckan händer massa spännande grejor!!!!

Igår var Duke med i kulisserna å fick snosa på lite valpar...

ANNONS
Av Jessica Olsson - 2 februari 2013 14:25

Dags för mellanmål för mig å E!
Plain Fruktsallad till henne medan min är toppad med mandelspån och serveras med turkisk yoghurt (med lite flor-å vaniljsocker i).

Av Jessica Olsson - 2 februari 2013 11:38

Japp. Dax för tenta nr 3 i min Fysioterapeututbildning. Jag är bara ett år sen med den... Delkurserna 5 och 6 gick av stapeln i mars å maj förra året men då var jag ju hemma med nykläckt bebis så därför blidde det uppskjutet ett år! Så- dags att plocka fram pärmarna och börja traggla latinsk anatomi igen :-O för inte har jag glömt nåt.....

Har även småstädat lite med citronsyra, miljövänligt och effektivt! Tog bort kalk i duschen och rengjorde diskmaskinen!! Man kan även köra det i tvättmaskinen! Häll lite i facket och kör en tom maskin i 90 grader.
Det är bra att rengöra både tvätt- och diskmaskin ibland så kör hårt! Man vill väl inte "göra rent" med smutsiga redskap?

Av Jessica Olsson - 1 februari 2013 13:55

Idag klädde jag på bebbe overall och satte ut stolen så kunde hon och jag sällskapa hunden ute på baksidan!
Jag å duke busade lite å såklart tog jag lite kort :-)

För övrigt en lugn fredag. F jobbar morgon till natt...

Av Jessica Olsson - 31 januari 2013 21:12

Morgonprom på isiga vägar samt innemys, kan väl sammanfatta vår dag :-)
Idag luktade det till och med lite vår ute!

Av Jessica Olsson - 28 januari 2013 10:08

Måndag och ny vecka, härligt! Började som vanligt dagen med en mysig långprom, så nu är det fikapaus för mig, vovven vilar och barnet sover :)

Av Jessica Olsson - 18 januari 2013 11:02

Härlig promenad i soligt och kallt väder! Och om man kollar på bilderna så säger jag bara detta;

Jag skottar gärna, jag betalar mina höga elräkningar, jag har gärna långt till stan. För det man ser på bilderna - DET kan man iallafall inte få i stan! Denna miljö gör att jag tankar på nåt otroligt i kropp och själ, det är tyst och lugnt och såååå fint!


               

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se