Duke

Senaste inläggen

Av Jessica Olsson - 11 december 2012 09:33

Hatar att posera när ngn ska ta kort så man får helt enkelt försöka fota sig själv med dem :-)

ANNONS
Av Jessica Olsson - 7 december 2012 20:45

Japp, så sa mamma idag när hon skulle åka hem efter att ha spenderat dagen här med oss. "Du låser väl dörren?!". Hmm... Hallå jag har en weiler!
"Jag har ju honom." Sa jag å pekade på den lilla knähunden.
"Ja, just ja. Det har du!"
Sen var det inte mer med det. Vissa slipper lägga golfklubban bredvid sängen mao...

ANNONS
Av Jessica Olsson - 5 december 2012 20:56

Japp, jag har sagt det länge - ge mig en meter snö och massa minus. Och vips - på en vecka har vi nog snart en meter! Det är såå mysigt! Ännu mysigare såklart att jag inte måste ta mig nånstans, att jag inte ska jobba eller behöver ta bilen. Utan jag kan mysa inne, promenera ute och skotta, och skotta, och skotta. Jiises vad jag har skottat nu! På mindre än 24 h har jag nyss avslutat skottning nr 4, den tyngsta, konstigt nog. Men visst blir det fint på uppfarten, men jobbigt är det. Blodsmak i munnen och nära att kräkas, men då är det bara att ta i hårdare... Bort ska det ju. 


Har även bakat lite idag. Var sugen på att göra lussekissar men hade inget saffran, och även om jag hade kunnat ta vagn och hund till affären så är det dumt att ge sig ut där det rör sig många bilar. Så det blev en prom upp på vår väg istället, samt att jag bakade rabarberpaj och nån form av choklad/kladd/kak/muffins - isch! 


Älsklingen har inte kommit hem än. Han drog strax innan 4 i morse. Jobbade på sitt vanliga jobb och drog sen in till stan för att jobba med snöskotteri. Så ja, får väl se när han dimper hem. Då lär jag få hjälpa honom att byta de tomma och skitiga kärlen i hans kylväska med nytt. Redan förberett. Mackorna ligger i kylen och maten likaså. Allt ska bara förpackas och fixas så det är klart tills han drar iväg tidigt i morgon bitti igen. 


Nä, nu ska jag nog byta byxor. Dessa är blöta då jag och Duke skuttade lite offroad. Då sjunker man ner till midjan - lööve it! Lite snö innanför kläderna gör väl inget. Men det börjar kännas nu... Sen blir det ett glas julmust och rabarberpaj innan jag kryper ner! En ny kvällsrutin har jag oxå. Jag kollar på Julkalendern i mobilen när jag väl krupit under täcket. Så mysigt! Längesen jag följde julkalendern. Men nu när jag faktiskt har tillfälle, tänkte jag. Då bara måste jag!! Mysteriet på Greveholm kör de igen kan man säga. Kommer ihåg när det gick för många år sen, när jag var liten skit (är jag väl fortf, men jag var yngre...) jag älskade det!! 


Nä, nu börjar jag snart frysa. Här kommer lite bildspel:


Gårdagens prom

 


Hjärtegullet framför vårt hus  


Båda gullepluttarna  


Dagen började såhär idag  


Såhär såg det ut ute  


Mina bakverk  


Kvällsgymnastik med hjälp av brorsan  


Våra snötäckta fönster  


Hmm, syns det att jag skottat några ggr idag redan? Före skottning nr 4  


Efter skottning nr 4...  

Av Jessica Olsson - 29 november 2012 21:40

Så skönt när man äntligen kommit i säng. Tar alltid längre tid än man tänkt sig...
Men nu är jag nedkrupen under täcket, invirad i en filt och med strumpor på! Hatar att krypa ner i en kall säng, burrr!!!

Av Jessica Olsson - 29 november 2012 15:39

Slappar just nu. Så värd det!! Dagen har gått i full rulle sen i morse. Alltid finns det nåt att göra... Diskmaskinen står klar å redo att plockas upp men jag väntar lite med det och tar en kaffe med nybakt muffins till. Lillan sover och det är tyst och skönt. Nyss inkomna från en prom också så det kan vara skönt att få vila lite ;-)
Snart vaknar hon och då är det ju fullt race igen med middag, lek, pyjamas, gröt å nattning innan nästa lugna stund kommer :-D

Av Jessica Olsson - 28 november 2012 22:03

Bebbe sover sött i sin lilla säng intill min, skönt. Nattningen tog längre tid än det gjort på länge...
Kanske var det intrycken från vårat besök hos dagmamman? Iofs borde hon vara härdad från ÖF... Vem vet.

Dagen bjöd även på kycklingpaj till lunch- gott :-) samt långprom på em, vi drog ju direkt till dagmamman på morgonen så då blev det endast en kort rastning.
Hann även med lite äppelmuffinsbak!

Nu ligger det ett litet täcke av snö där ute. Och vi ligger inne under (å över) täckena å kurar! Myys!!


Av Jessica Olsson - 27 november 2012 21:12

Ja vad ska man säga <3

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se